REZERWACJE

RESTAURACA WODNIK

Menu restauracji  stworzone jest  w oparciu o świeże ryby i  produkty najwyższej jakości, a wspaniała lokalizacja i klimatyczne wnętrza tworzą niepowtarzalny klimat miejsca. 

Każdego tygodnia nasze menu się zmienia, w zależności od sezonowych produktów oraz pomysłów naszego Szefa Kuchni Roberta Woźniaka.

                                                                                       Zupa

Rybna z owocami morza  16 zł

I Danie

Terrine z warzyw / kozi ser / ratatouille 24 zł

Panierowane pierścienie kalmarów / dip jogurtowy z chilli / dip musztardowy 24 zł

Małże nowozelandzkie / ravioli sepia z warzywami / krewetka / sos białe wino 26 zł

Carpaccio wołowe / rukola / parmezan / kapary 32 zł

Carpaccio z wędzonej kaczki / owoce leśne / roszponka 29 zł

Przegrzebki / mleko kokosowe / mango / goma wakame 28 zł

Tatar z wędzonego łososia 32 zł

II Danie

Kurczak / emulsja z kukurydzy / czarna soczewica / dynia / tiul kukurydziany 36 zł

Polędwiczka wieprzowa / boczek wędzony / puree z cebuli / kurka / palone warzywa / bataty 38 zł

Sznycel cielęcy / jajko / frytki / liście sałat 42 zł

Jagnięcina / puree z moreli / czerwona soczewica / palone warzywa / skorzonera / borowik 56 zł

Filet z kaczki / jabłko / gruszka/czerwona kapusta /skorzonera /sos porto 56 zł

Makaron Udon / grzyby shitake / warzywa julienne / wołowina 42 zł

Łosoś teriyaki / dynia / szpinak / makaron sobe / warzywa 48 zł

Dorsz / risotto / mango / szafran / warzywa  48 zł

Grillowany tuńczyk / polenta / palony bakłażan / sos paprykowy 68 zł

Stek z polędwicy wołowej / pepe verde / młody ziemniak / warzywa 83 zł

Sezonowany stek z rostbefu / sos demi glace / ziemniaki 78 zł

Liście sałat /  awokado / pomidor malinowy / sos malinowy / grillowany łosoś 33 zł

Pak choi / rzodkiew / piklowany ogórek / różowy imbir / jogurtowy sos chili / sezonowana wołowina 36 zł

Deser

Fondant / gruszka / lody waniliowe 16 zł

Beza Pavlova 16 zł

GALERIA